Behandlingsformer


 

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdemassage, hvor der bruges forskellige massage teknikker til at gennemarbejde muskulaturen. Såvel på overfladen, som i dybden, samt blødgøre og strække senerne.

Den fysiurgiske massage er, baseret på kroppens anatomiske opbygning, specielt rettes der opmærksomhed, mod den enkelte muskels tilstand, mod udspring samt tilhæfte. Fysiurgisk massage er især effektiv, hvor der er tale om stive, spændte muskler.

 

Sportsmassage

Sportsmassage tager udgangspunkt i fysiurgisk massage og er en dybdegående massage af dine muskler i hele muskelens længderetning. Gennem manuel bearbejdning af muskulatur, bindevæv, sener og ledbånd medvirker, massagen til forøget fysisk og psykisk velvære, samt hurtigere restitution af træt og slidt muskelvæv.

Massage hjælper musklerne med at udskiller affaldsstoffer og tilfører frisk iltet og næringsrigt blod.

Der bruges også tværgående massage, som er med til at give en afbalancerende og afslappende effekt på muskulaturen. Dette kan med god effekt, bruges i forbindelse med fiberskader, da det giver afslapning af musklerne.

Sportsmassage kan mærkes på kroppen og tåler ingen sammenligning med Helsemassage.

 

Helsemassage

Helsemassage er til dig, der ikke har nogen direkte muskelproblemer, men ønsker at nyde massagens afspændende velvære. Helsemassage er en kropsmassage, hvor behandlingen går ud på at skabe en afslappende fornemmelse i kroppen, samtidig med at der bliver løsnet op for de yderliggende muskelspændinger, som mange mennesker får opbygget i løbet af en travl hverdag.

Helsemassage kan kombineres med en ansigtsmassage.

 

Ansigtsmassage

Ansigtet renses med en rensemælk uden parfume og en mild skintonic. Her efter en himmelsk forkælelse med Juhdal massage olie i ansigtet, nakke samt hovedbunds massage. Der sluttes med en tonic og en let Fugtighedscrem.

Ansigtet masseres med en opstrammende og dybdegående massage. Alle ansigtets muskler blødgøres og blodcirkulationen stimuleres i hud og muskler.

Ansigtets mirakler opfrisker, renser og fornyer ikke blot din hud, men også dit sind. Du vil føle dig som et nyt menneske efter behandlingen.

Ansigtsmassage bør udføres med jævne mellemrum, for at opbygge hudens elasticitet og forebygge linje. Forskning viser, at behandlinger af ansigtet påvirker den mentale tilstand. Endvidere modvirker behandlingen rynker.

 

Hot Stone Massage

Hot Stone Massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afslappende , blide bevægelser på kroppen.

Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændingerne.

Hot stone massage har en vidunderlig virkning på kroppen både fysiske og psygisk.

Hot stone massag er godt for:

  • Muskel og Rygsmerter
  • Dårligt Blodomløb
  • Slidgigt og Ledgigt
  • Gigtsmerter
  • Depression
  • Nervøsitet
  • Angst
  • Søvnløshed
  • Manglende evne til at koble af